«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΟΪΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ


Εγκυκλοπαίδεια ΠΥΡΣΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ - ΗΛΙΟΥ 

Αγγλοϊσραηλιτική θεωρία.


«Η θεωρία κατά την οποίαν οι Αγγλοι κατάγονται δήθεν από τους Ισραηλίτας οι οποίοι ηχμαλωτίσθησαν το 721 π.χ. υπό των Ασσυροβαβυλωνίων. Σύμφωνα με την θεωρίαν αυτήν οι Ισραηλίται αυτοί αιχμάλωτοι ανεμίχθησαν συν τω χρόνω με Σκύθας και Σάκας και έφθασαν εις την βορείαν Ευρώπην, όπου και εγκατεστάθησαν, ούτω δε θεωρούνται ως πρόγονοι των Σαξόνων της Αγγλίας.

Την θεωρίαν αυτήν, η οποία ούτε ιστορική βάσιν, άλλ’ ούτε και ισραηλιτική προέλευσιν έχει, ανέπτυξαν κατά τον 16ον αιώνα οι υπό την επωνυμίαν «Πουριτανοί» Αγγλοι προτεστάνται και οι οπαδοί των. Παρά ταύτα η θεωρία εξηπλώθη εις παμμέγιστον βαθμόν εις την Αγγλίαν. 

 Χαρακτηριστικόν γεγονός της τεραστίας εξαπλώσεως της θεωρίας αυτής είναι η κατά τα μέσα του 19ου αιώνος γενομένη τροποποίησις του επισήμου όρκου των βουλευτών, δια να καταστή δυνατόν να ορκισθούν και οι εκλεγέντες τότε Εβραίοι βουλευταί και να ορκίζωνται και όσοι τοιούτοι θα εξελέγοντο μετά ταύτα. Χάρις επίσης εις την θεωρίαν αυτήν κατώρθωσαν να αναδειχθούν πολλοί Εβραίοι πολιτικοί εις την Αγγλίαν».


Όποιος εγκύψει καλά στην μελέτη των αγγλοσαξονικών κοινωνιών, οπουδήποτε και αν βρίσκονται αυτές, (Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ν. Αφρική), θα διαπιστώσει έκπληκτος ότι η παραπάνω θεωρία ισχύει και με το παραπάνω. Κάθε αγγλοσαξονική κοινότητα εμπεριέχει σαν βασική της παράμετρο στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και θρησκευτική ζωή την αγγλοϊσραηλιτική θεώρηση των πραγμάτων. Οποιαδήποτε απόφαση των κοινωνιών αυτών επιζητά πάντα, εκ των προτέρων, την εναρμόνισή της με τις επιταγές αυτής της θεωρίας.

Τα παραγγέλματα, οι κατευθύνσεις και οι επιδιώξεις αυτής της θεωρίας έχουν γίνει πλέον καθοριστικό στοιχείο της ταυτότητάς της αγγλοσαξωνικής κοινωνίας. Οι επιταγές αυτές ενσωματώθηκαν, τόσο γερά, σε κάθε πτυχή της αγγλοσαξονικής κοινωνίας, που έγιναν αδιάσπαστο στοιχείο της.

Ήδη από το 1860 Αμερικανός φιλόσοφος και ιστορικός είχε προσάψει στους συμπατριώτες του ότι «ζούν σε ένα εβραΐζον τέλμα».

Αρκεί να δεί κανείς σήμερα τους αμερικανούς εκείνους που αυτοαποκαλούνται «Χριστιανοί Σιωνιστές» πόσο ασυγκράτητοι είναι υπέρ του Ισραήλ και πόσο υπερακοντίζουν στις κραυγές τους ακόμη και τον Νετανιάχου. Είναι όλοι γέννημα και θρέμμα των προτεσταντικών ιδεοληψιών και της αγγλοϊσραηλιτικής θεωρίας.

ΑΓΓΛΙΑ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΟΥΔΑΙΑ

Έτσι καταλαβαίνουμε γιατί το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Τσώρτσιλ είχε 11 υπουργούς, 8 εβραϊκής καταγωγής και μόνο 3 άγγλους. Γιαυτό άλλωστε και το BBC ήταν και είναι γνωστή φωλιά σιωνιστών και χρηματοδοτείται από τον Ρότσιλντ. Μάλιστα αν ένας έλληνας έχει εβραϊκό όνομα, προσλαμβάνεται αμέσως π.χ. για πάρα πολλά χρόνια διευθυντής του ελληνικού τμήματος του BBC ήταν κάποιος Ναθαναήλ. Αυτό το ξέρουν καλά ορισμένοι αριβίστες και αλλάζουν τα ονόματά τους επί το εβραϊκώτερο για να …ξεγελάσουν τους εβραίους. 

 Ο υπουργός του Τζέφρυ Τσάντ – Μινέϊκο - Παπανδρέου, Ηλίας Μόσιαλος, υπάλληλος εβραϊκής φαρμακευτικής εταιρείας, αρθρογραφεί σε αγγλικά περιοδικά οικονομικών της υγείας με το όνομα ΕΛΙΑ ΜΟΣΙΑ, μπας και ξεγελαστούν οι περιούσιοι και του πετάξουν ένα κόκκαλο να γλύψει. Πήρε το μήνυμα ο τρικαλινός καραγκιόζης και νομίζει ότι θα ξεγελάσει τους αγγλοεβραίους. Μερικές φορές το κόλπο πετυχαίνει. Γιατί, σού λέει, πέτυχε σαν διάσημος σκηνοθέτης ο μικρασιάτης έλληνας Ηλίας Καζαντζόγλου, με το όνομα Ελίας Καζάν, μέσα στο άντρο της Σιών, δηλαδή στα κινηματογραφικά εργαστήρια του Χόλυγουντ;

Παλιότερη επίσημη δήλωση αγγλίδας βουλευτού του εργατικού κόμματος, του οποίου αρχηγός σήμερα είναι ο πολωνοεβραίος Μίλιμπαντ: « Ογδόντα (80) συνολικά βουλευτές του εργατικού κόμματος, είναι εβραϊκής καταγωγής και άρα δεν μπορεί, παρά να ακολουθούν φιλοεβραϊκή πολιτική».

Οι Γάλλοι ζηλεύουν τους Άγγλους που έβγαλαν αυτή την ωραία αγγλοϊσραηλιτική θεωρία και κάθε φορά οι γάλλοι πολιτικοί τους το υπενθυμίζουν με κοροϊδευτικό αλλά και ζηλιάρικο τρόπο, όπως παλιά το έκανε ο Σαρκοζί . Από την άλλη μεριά βέβαια οι ίδιοι οι Γάλλοι φροντίζουν ώστε το 1/4 πάντοτε των Γάλλων βουλευτών να είναι εβραϊκής καταγωγής.

Όταν πρωτοεξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας ο εβραίος Σαρκοζύ, έκανε επίσημη επίσκεψη στην Αγγλία. Ο προσεκτικός παρατηρητής θα διαπίστωνε ότι η υποδοχή και οι τιμές, από την βασίλισσα της Αγγλίας, ήταν πρωτοφανείς και πολύ μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες στο πρωτόκολλο. Η εικόνα απευθυνόταν στον γαλλικό λαό και έμμεσα του έλεγε: «Κοιτάξτε, μην το παίρνετε πάνω σας, επειδή βγάλατε ιουδαίο πρόεδρο. Οι απόγονοι των χαμένων φυλών του Ισραήλ, είμαστε εμείς οι άγγλοι, όχι εσείς οι γάλλοι».

Το 2007 η γαλλική εφημερίδα ΦΙΓΚΑΡΩ , σε αποκαλυπτικό άρθρο της, ανέφερε ότι ο Σαρκοζί εργάστηκε για μια φορά - και ίσως να εξακολουθούσε να το κάνει, όπως άφησε να εννοηθεί – για λογαριασμό της ισραηλινής αντικατασκοπίας ως Sayan (στα εβραϊκά σημαίνει ‘βοηθός’), ένας από τους χιλιάδες Εβραίους πολίτες άλλων χωρών που βρίσκονται εκτός του Ισραήλ, οι οποίοι συνεργάζονται με τους ‘katsas’ (αξιωματικοί της Μοσάντ).

Επίσης διευκρίνησε τις εβραϊκές ρίζες του Σαρκοζί (και της Μπρούνι!).

Έγραψε ότι ο Σαρκοζί είναι ο γιος του Pál István Ernő Sárközy de Nagy-Bócsa, Ούγγρου αριστοκράτη και της Andrée Jeanne"Dadu" Mallah (γεν. στο Παρίσι, στις 12 Οκτωβρίου 1925), της οποίας ο πατέρας ήταν Εβραίος της Ελλάδας που ασπάστηκε τον καθολικισμό για να παντρευτεί τη Γαλλίδα καθολική γυναίκα του.

Ο παππούς του Σαρκοζί, ονόματι Benico Mallah, ήταν εβραίος από τη Θεσσαλονίκη, που έφυγε για τη Γαλλία για να γίνει γιατρός. Ο Benico ήταν ο γιος του Mordechai Mallah, ενός από τους οκτώ γιους του Ααρών Μαλλάχ, ιδρυτή της ραβινικής σχολής της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα του Σαρκοζί, Carla Bruni, γεννήθηκε ως Tedeschi, ένα όνομα μιας εβραϊκής οικογένειας από τη βόρεια περιοχή του Πιεμόντε της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την αδελφή της Κάρλα, ηθοποιού Valerie-Bruni Tedeschi, ο παππούς της από την πλευρά του πατέρα της, έφυγε από τον Ιουδαϊσμό και έγινε καθολικός κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ως αποτέλεσμα του γάμου του με μια Καθολική γυναίκα, η οικογένεια έχασε κάθε επαφή με την εβραϊκή κοινότητα του Τορίνο.

Πρώην σύντροφοι της Κάρλα, είναι ο Arno Klarsfeld, γιος του διάσημου εβραιογάλλου δικηγόρου και κυνηγού των Ναζί Serge Klarsfeld και ο Jean-Paul Enthoven, καθώς και ο γιος του Ραφαήλ, (η Μπρούνι ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ – αρχαία συνήθεια των εβραιοχαλδαίων μάγων, τύπου Αβραάμ), είναι και οι δύο Εβραίοι διανοούμενοι.

Ο Raphael Enthoven, με τον οποίο η Κάρλα Μπρούνι έχει ένα γιο, τον Aurélien, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την συγγραφέα Justine Lévy, κόρη του ιουδαίου συγγραφέα και φιλοσόφου Μπερνάρ-Ανρί Λεβί.

Η γαλλική εφημερίδα «ΦΙΓΚΑΡΩ» ανήκει στον γάλλο μεγαλοβιομήχανο ΝΤΑΣΩ (όπως και η υπεραριστερή «ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ» ανήκει στον… Ρότσιλντ), ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής βιομηχανίας ΝΤΑΣΩ, που μας πουλάει τα αεροπλάνα ΜΙΡAΖ και ιδιοκτήτης πολλών τηλεοπτικών σταθμών και πολλών άλλων εφημερίδων. Ο ΝΤΑΣΩ ήταν ιουδαϊκού θρησκεύματος με πραγματικό όνομα Μπλόχ, αλλά βαπτίσθηκε χριστιανός καθολικός και βρίσκεται, ορισμένες φορές, σε προστριβή με τους ιουδαίους, όπως είχε συμβεί και με τον διάσημο αμερικανό ραββίνο ΦΡΙΝΤΜΑΝ, που είχε βαπτισθεί χριστιανός, είχε αναλύσει σε βιβλία του το ΤΑΛΜΟΥΔ και καταδιώχθηκε αγρίως από τους αμερικανοεβραίους. 

Γι' αυτό και ο Ερνέστος Ρενάν είχε γράψει ότι: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΟΝΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΗ» (Ιστορία του λαού του Ισραήλ - Αντίχριστος).

Ας διασκεδάσουμε τώρα με το ανέκδοτο των πέντε εβραίων, πού κυκλοφορεί στο Ισραήλ.
Πέντε εβραίοι προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα του ανθρώπου. Ο πρώτος, ο Μωϋσής, υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος είναι λογικό ον με όργανο τον εγκέφαλο. Κατά τον δεύτερο, τον Ιησού, ο άνθρωπος δεν είναι παρά συναίσθημα, αγάπη, με κέντρο την καρδιά. Ο τρίτος, ο Μαρδοχαίος (Μαρξ), προβάλλει την άποψη ότι ο άνθρωπος κυριαρχείται μόνο από το ένστικτο για επιβίωση πού εκφράζεται από το στομάχι. Ο τέταρτος, ο Φρόϋντ, επιμένει στην άποψη, ότι η κινούσα δύναμη στον άνθρωπο είναι το sex, τα γεννητικά όργανα. Τέλος ο πέμπτος Ιουδαίος, ο Αινστάϊν, προτείνει ένα συγκερασμό απόψεων λέγοντας: «ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ».

Παρατήρηση: ο Μωϋσής στο αίμα ήταν αιγύπτιος πρίγκηπας, Ο Ιησούς ήταν ιουδαϊκού θρησκεύματος αλλα ελληνικής καταγωγής (Γαλιλαίος των Εθνών – Ελληνιστική Δεκάπολη), ο Μαρδοχαίος στο πρώτο του βιβλίο πού έγραψε «Το εβραϊκό πρόβλημα» (στην αρχή, δεν ασχολήθηκε με τίποτε άλλο, παρά μόνο με την καταγωγή του), τονίζει ότι εβραίος ίσον χρήμα, εάν χωρίσουμε αυτά τα δύο, οι εβραίοι αναγκαστικά θα εκλείψουν από την γη, μόνο αν πάρουμε το χρήμα από τους εβραίους, μπορεί να γίνουν και άνθρωποι, ο Φρόυντ στα βιβλία του κάνει ψυχανάλυση στην καταγωγή του τονίζοντας ότι δεν είναι εβραίος αλλά γερμανός και τέλος ο «σχετικός» Αϊνστάϊν είναι ο μόνος σιωνιστής στην παρέα, έγραψε και βιβλίο «Το χρέος μας στον Σιωνισμό» και μαζί με τον εβραίο Σίλαρντ, γράφουν το 1939 την περιβόητη επιστολή στον εβραιοαμερικανό πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούζβελτ (Ρόζενφελντ) για την ανάγκη αναπτύξεως πυρηνικού όπλου.

Ο Αϊνστάϊν εργάσθηκε με φανατισμό για την δημιουργία της ατομικής βόμβας με σκοπό, όπως έλεγε να εξολοθρεύσει όλους τους γερμανούς, (συμμετείχε και στο σχέδιο Μόργκεντάου – Κάουφμαν, που προέβλεπε τον ευνουχισμό όλων των Γερμανών που επιζήσουν του πολέμου, σήμερα οι χημικές τους εταιρείες, τύπου Μονσάντο, ευνουχίζουν όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς με χημικά, μετατρέποντάς τους σε ομοφυλόφιλους και κουβαλούν μετά για… εξυπηρέτηση τους λαθρομετανάστες), δήλωσε μάλιστα λιγότερο χαρούμενος πού χρησιμοποιήθηκε εναντίον των ιαπώνων. Ο γενναίος αυτός σιωνιστής, όταν τον προσκάλεσε ο Μπέν Γκουριόν, να τον κάνει πρόεδρο του Ισραήλ, το 1948, αρνήθηκε γιατί φοβήθηκε τους παλαιστίνιους.-

"Μεταξύ της δεκαετίας του ‘20 και του ’50 έλαβε χώρα στα πανεπιστήμια της Δύσης μια υπόγεια σύγκρουση, που έμελλε να λάβει τέλος με τους Εβραίους διανοούμενους σαν τον Weiss και τον Menand να κατακλύζουν τις ηγετικές θέσεις στα κορυφαία πανεπιστήμια της Ivy League, και άλλους εβραίους διανοούμενους σαν τον Kazin να κυριαρχούν στις κυριότερες λεωφόρους της κριτικής. Eτσι σήμερα μέσα στα ελίτ τμήματα της Αγγλικής λογοτεχνίας των Δυτικών πανεπιστημίων υπάρχει μία πανίσχυρη παρουσία ενός Εβραϊκού μπλοκ, το οποίο προωθεί μόνο Εβραϊκά συμφέροντα, περιθωριοποιώντας κάποιον «αντι-Σημίτη» και όποιο λογοτεχνικό ρεύμα σπιλώνεται ως «αντι-Σημιτικό». Μία ομάδα περιτετμημένων, που διακατέχεται από εμφανή εχθροπάθεια απέναντι σε πολιτιστικές μορφές, συμφέροντα και την κληρονομιά των Λευκών Ευρωπαίων αυτή την στιγμή κυριαρχεί στα ανώτατα κλιμάκια της αμερικανικής κουλτούρας. Μέσω της Εβραϊκής κυριαρχίας πάνω στα κυριότερα «πόστα» του πολιτισμού οι Εβραίοι ακαδημαϊκοί είναι φανατικά εχθρικοί σε μεγάλο μέρος του Κανόνα της Αγγλόφωνης Λογοτεχνίας".
Δρ Άντριου Τζόϋς – (Andrew Joyce Ph D)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ":

«ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ»; ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

"Δημιουργούμε ολόκληρες οργανώσεις που υπάρχουν απλά για να λένε σε όλους ότι «οι Εβραίοι δεν ελέγχουν τίποτα». Οι αντισημίτες έχουν δίκιο. Ο Mel Gibson έχει δίκιο που λέει ότι χρησιμοποιούμε συνειδητά τη δύναμή μας για να κυριεύσουμε τον κόσμο. Παρακαλώ μην μου πείτε ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο το έχει κάνει ποτέ αυτό. Μόνο οι Εβραίοι. Και το έχουμε κάνει και παλιά. Γι’ αυτό οι Εβραίοι υποδουλώθηκαν στην Αίγυπτο. Ήταν πολύ επιτυχείς. Πηγαίνετε και κοιτάξτε την Τορά - είναι εκεί. Και το κάναμε και στη Γερμανία".

Νεουορκέζος Εβραίος που ονομάζεται Elad Nehorai, ο οποίος γράφει και στην φιλελεύθερη (‘αριστερή’) Huffington Post.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2015/05/blog-post_29.html

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"