«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Άλλο αδιάσειστο ντοκουμέντο για την τεράστια προδοσία των «Ελλήνων» πολιτικών όλοι «όργανα του σιωνισμού» στο Κυπριακό πρόβλημα είναι στο βιβλίο του Σταύρου Γεωργιάδη με τίτλο «Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ “ΕΑΛΩ”» αναφέρεται ότι ο τούρκος στρατηγός Ντεμιρέλ αποκαλύπτει ότι την Κύπρον τη παρέδωσαν οι «Έλληνες» πολιτικοί στην Τουρκία. 

Ιδού η τεράστια προδοσία πρωταρχικά των Αβέρωφ – Καραμανλή. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Αβέρωφ και οι λοιποί κατεπρόδωσαν την Κύπρο και τούτο επιβεβαιώνεται και από μια επιβεβαιωτική συμπεριφορά του Ε. Αβέρωφ. 

Αυτή είναι ότι μία μέρα μεταξύ 20 – 25 Ιουλίου 1974 βρέθηκε σαν υπουργός Εθνικής Αμύνης σε κάποιο πολεμικό πλοίο στον Σκαραμαγκά, όταν ήταν σε έξαρση και ξεδιπλωνόταν ο Αττίλας 2 και οι δημοσιογράφοι του έκαναν την ερώτηση, τι σκοπεύετε σαν Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας να κάνετε στην Κύπρο, απάντησε με ειρωνικό τρόπο ότι συνεννοήθηκε με τον πρωθυπουργό Καραμανλή που είχε εκφραστεί: «αφήστε την Κύπρο, βρίσκεται πολύ μακριά από την Ελλάδα» και είπε ότι αύριο θα επιβιβαστούμε σε πολεμικό πλοίο και θα πάμε στην Κύπρο. 

Ήξερε βέβαια σε πια τσιράκια δημοσιογράφους μιλούσε και απεύθυνε την ως άνω ειρωνική φράση, αλλά δεν ήξερε ότι ο μέγας κρυφός Ελληνισμός παρακολουθούσε τα πάντα και όλα αυτά τα έβγαλε στην δημοσιότητα, και το σημείο εκείνο που λέει ο όρκος των αρχαίων Ελλήνων και Αθηναίων «Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών την πατρίδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δε και αρτίω όσης αν παραδέξωμαι», κ.λπ. 

Αν ο Καραμανλής και ο Ευάγγελος Αβέρωφ ήταν Έλληνες δεν έπρεπε να πάνε να πνιγούν στη θάλασσα που με ευθύνη τους χάθηκε η μισή Ελληνική Κύπρος;

Έτσι σε μία κάθοδό μου στην οδό Πανεπιστημίου Αθηνών και ακριβώς στο απέναντι πεζοδρόμιο από τον κινηματογράφο REX, σε μία γωνία στεκόταν όρθιοι ο Χαράλαμπος Πρωτόπαππας με άλλους 4 – 5 άνδρες και μιλούσαν, την ώραν που περνούσα εγώ από κοντά τους ύψωσαν την φωνή τους για να ακούσω εγώ και έλεγαν «Τους Έλληνες τους φάγαμε το στάρι, ας αντέξουν ακόμη λίγο 20 έως 25 χρόνια, μετά θα τους εξαφανίσουμε»

Όταν εγώ άκουσα τις κουβέντες αυτές κοντοστάθηκα να ακούσω και γυρίζω και βλέπω αυτή την παρέα με τον Χαράλαμπο Πρωτόπαππα να αγορεύει στο ίδιο θέμα. Ο Χαράλαμπος Πρωτόπαππας, όπως θα γνωρίζετε ήταν ο υπαρχηγός του κόμματος του ΚΟΔΗΣΟ του Γιάγκου Πεσματζόγλου.

Όπως διάβασα αργότερα στο βιβλίο του Ιωάννη Φουράκη με τίτλο «Το μίσος των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων και ανθρώπων», (διότι οι εβραίοι δε είναι άνθρωποι αλλά πιθηκάνθρωποι, έτσι τους χαρακτηρίζει ο Φουράκης), ο Γιάγκος Πεσματζόγλου ήταν μαζί με την ΓΕΗΛ ΝΤΑΓΙΑΝ κόρη του Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Μωσέ Νταγιάν, οι αρχηγοί και διευθύνοντες την επιχείρηση «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» τον Νοέμβριο του 1973. 

Το αρχηγείο τους το είχαν απέναντι από το Πολυτεχνείο στο ξενοδοχείο που είναι επί της Πατησίων, ΑΚΡΟΠΟΛ. 

Συνεργάτες και τσιράκια αυτών ήταν τα εβραιόπουλα Μαρία Δαμανάκη, Στέφανος Τζουμάκας, κ.λπ. Αργότερα τα ως άνω τσιράκια του Γιάγκου Πεσματζόγλου θα γίνουν, η μεν Δαμανάκη αρχηγός του Κ. Κόμματος, ο δε Σ. Τζιουμάκας υπουργός. 

Αυτές όλες τις πληροφορίες τις αποτύπωσε ο μέγας ΕΛΛΗΝΑΣ αξιωματικός της αστυνομίας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΛΙΟΣ, σε 20 κασέτες τις οποίες, επειδή ήξερε ότι θα τον αφανίσουν, τις έστειλε σε 20 μεγάλους Έλληνες και έτσι διασώζεται όλη η διαδικασία της επιβολής στην Ελλάδα της Απριλιανής δικτατορίας το 1967. 

Βέβαια τον Ευάγγελο Μάλιο αργότερα θα τον σκοτώσει η 17 Νοέμβρη ή η Εβραϊκή «Μοσάντ», όπως γράφει η Φουράκης ότι η 17 Νοέμβρη είναι καθαρά όργανο της Εβραϊκής «Μοσάντ», δηλαδή η ίδια η «Μοσάντ».

Τώρα ο Γιάγκος Πεσματζόγλου (δια να προσδιορίσουν την εβραϊκή φυλή και την εβραϊκή ρίζα σημαντικών προσώπων, χρησιμοποιούν κάποιο υποκοριστικό όνομα, δηλαδή κάνουν σμίκρυνση του μικρού ονόματος, όπως Γιάγκος Πεσματζόγλου, Γιάννος Παπαντωνίου, Κωστής Στεφανόπουλος, κ.λπ.), λοιπόν ο Γιάγκος Πεσματζόγλου ήταν μέγα όργανο του διεθνούς κι εγχώριου εβραιοχριστιανοσιωνισμού και επομένως ο καθείς θα καταλάβει ποιος ήταν ο Χαράλαμπος Πρωτόπαππας που ο Πεσματζόγλου τον έκανε υπαρχηγό στο κόμμα τούτου «ΚΟΔΗΣΟ». 

Σήμερα απόγονός του είναι ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΟΥΤΣΗΣ





Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"