«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Πρώτον, αρχίζω από την περίοδο 1910, στην οποία κυριάρχησε ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Ελληνισμού, ο εβραίος Μπενί Ζελόν
που του δώσανε το ελληνοπρεπές όνομα Ελευθέριος Βενιζέλος και που μέχρι και σήμερον τον αποκαλούν εθνάρχην και έχουν γεμίσει την δύστυχη Ελλάδα με το όνομά του, σε δρόμους, σιδηροδρομικούς σταθμούς, και στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας. 

Ο Μπενί Ζελόν (Ελευθέριος Βενιζέλος) υπήρξε υψηλόβαθμο όργανο του διεθνούς και εγχώριου εβραιοσιωνισμού και με τις μεθοδεύσεις του μαζί με τον άλλον εφιάλτη του Ελληνισμού, τον εβραίο αδελφό του, βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνον με την συμπαράσταση του διεθνούς εβραιοσιωνισμού, οργάνωσαν τον μεγαλύτερο αφανισμό των Ελλήνων (εκατομμύρια εφονεύθησαν στην Μ. Ασία και στον Ελληνικό Πόντο) και ξεριζώθηκε τότε μέγας αριθμός Ελλήνων από ένα μέγιστο κομμάτι του Ελληνικού χώρου που από αρχαιοτάτων χρόνων οι τόποι αυτοί ήταν Ελληνικοί. 

Τότε το μικρό ελληνικό κράτος, σύμφωνα μάλιστα με τις στατιστικές του 1898 και 1899 είχε μόλις 2.354.000 κατοίκων και ο μέγας Ελληνισμός που αριθμούσε την εποχή εκείνη 6 έως 8 εκατομμύρια Έλληνες ευρίσκετο στις αρχαιότατες ελληνικές πατρίδες της Μ. Ασίας, του Πόντου, της Ανατολικής Θράκης (μαζί με την Κωνσταντινούπολη, την κατοικούσαν 1.000.000 Έλληνες), της Ανατολικής Ρωμυλίας, η Αγχίαλος ήταν μεγαλούπολη Ελληνική, της Βορείου Μακεδονίας το Μοναστήρι είχε 150.000 κατοίκους, εκ των οποίων 130.000 ήταν Έλληνες, της Βορείου Ηπείρου και της Κύπρου. 

Αρκεί μόνο να αναφέρω ότι η Σμύρνη την εποχή εκείνη εθεωρείτο η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης, διότι την κατοικούσαν κατά κύριον λόγον Έλληνες και αυτοί έκαναν την Σμύρνη πανέμορφη. Ε, λοιπόν αυτόν τον μέγα Ελληνισμόν έβαλε στο μάτι ο κακούργος εβραιοσιωνισμός και με σατανικό σχέδιο που κατήρτισε κυριολεκτικώς τον διέλυσε.

Το κορυφαίο όργανο για την υλοποίηση αυτού του κακουργηματικού σχεδίου για τον αφανισμό εκατομμυρίων Ελλήνων και την απώλεια τόσων πατρίδων ήταν ο εβραίος Μπενί Ζελόν (Ε. Βενιζέλος). Τα έκαμε όλα με τόση πανουργία και σήμερα ο Ελληνικός λαός δεν τα πιστεύει.

Μετά όμως το 1910 εφαρμόστηκε το σατανικό σιωνιστικό σχέδιο, με κυριότερους οργανωτές και αρχηγούς τους εβραιοσιωνιστές Ελευθέριο Βενιζέλο και βασιλιά Κωνσταντίνο, τον Τουρκοαλβανοεβραίο Θεόδωρο Πάγκαλο που ήταν αξιωματικός του Ελληνικού στρατού και τον μυημένο στο σιωνιστικό σχέδιο τον σιωνιστή Ζορμπά συνταγματάρχη. 

Έτσι τα όργανα του σιωνισμού Ν. Ζορμπάς και Θ. Πάγκαλος το 1909 δημιούργησαν τον στρατιωτικό Σύνδεσμο ο οποίος πρόβαλε τον Μπενί Ζελόν – Ελευθέριο Βενιζέλο για μελλοντικό Πρωθυπουργό της Ελλάδας. 

Τούτος δημιούργησε το κόμμα των Φιλελευθέρων και με την γιγάντια προβολή που έκαμε ο σιωνισμός στον Ελευθέριο Βενιζέλο και το κόμμα του στις εκλογές που έγιναν στις 12 Μαρτίου 1912, σ’ όλη την χώρα ο Μπενί Ζελόν και το κόμμα του των Φιλελευθέρων σάρωσε κερδίζοντας όλες τις βουλευτικές έδρες της χώρας, πλην 19 μόνον που πήραν όλα τα άλλα κόμματα. 

Στην Κρήτη όμως, που οι τότε Κρητικοί τον γνώριζαν, επί 69 εκλεγέντων βουλευτών, ο Βενιζέλος εξέλεξε μόλις 23 βουλευτές 

 Τους Κρήτες βουλευτές ο Βενιζέλος δεν τους εδέχετο στην Ελληνική Βουλή, διότι σχέδιο του σιωνισμού ήταν η Κρήτη να μην ενσωματωθεί με την 20 Ελλάδα, αλλά εν καιρώ να υπαχθεί στο μεγάλο Ισραήλ, που από το 1989 είχαν προγραμματίσει οι σιωνιστές στην Ελβετία με τον μεγάλο σιωνιστή Θεόδωρο Χέρτσλ. 

Και σήμερα τα τελευταία 30 χρόνια, συνέχεια υπονομεύουν τη Κρήτη και εβραίοι δημοσιογράφοι, όπως ο Νίκος Κακαουνάκης, ζητούν την αυτονομία της Κρήτης.

Τότε αφού ο Βενιζέλος δεν εδέχετο τους Κρήτες βουλευτές στην Ελληνική Βουλή, οι λεβέντες 69 Κρήτες βουλευτές παραμέρισαν την φρουρά που υπήρχε και εισήλθαν στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Βουλή με βίαια τρόπο. 

Τότε ο Βενιζέλος πήρε το μικρόφωνο και αντιτάχθηκε εις το να ενταχθούν στο Εθνικό Κοινοβούλιο οι 69 Κρήτες βουλευτές. 

Αμέσως όμως αντιτάχθηκαν οι Έλληνες υπουργοί Ν. Δημητρακόπουλος και Εμμανουήλ Ρέπουλης, ο οποίος Ρέπουλης υπέβαλε και την παραίτησή του και έγινε αμέσως αποδεκτή από τον Βενιζέλο. 

Μετά όμως την αναταραχή που σημειώθηκε στη Βουλή, ο Βενιζέλος δεν μπόρεσε να διώξει τους πατριώτες Κρήτες βουλευτές και αντέδρασε με λόγια υποτιμητικά και είπε: «Ο επιδιωκόμενος υπ’ αυτών σκοπός ήκιστα δύναται να υπηρετηθεί δια προκλήσεως εσωτερικών αταξιών και ανωμαλιών». 

Δηλαδή η είσοδος των νομίμως εκλεγέντων Κρητών βουλευτών αποτελούσε για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ανωμαλία και αταξία.

Τώρα για να ηρωοποιήσουν τα όργανα που θα ηγούντο για να επιφέρουν το μέγα πλήγμα στο έθνος των Ελλήνων, έπρεπε αυτά τα όργανα να ηρωοποιηθούν και αυτά ήταν ο Μπενί Ζελόν και ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος. 

Τον αγαθό Βασιλιά Γεώργιο τον εφόνευσαν για να έλθει στην βασιλεία ο πλήρως μυημένος στον εβραιοσιωνισμό γιος του Κωνσταντίνος. Τον εκπαίδευσαν στην Γερμανία, που ήταν και είναι μέγιστο άνδρο του εβραιοσιωνισμού. 

Έτσι βάση του μακροχρόνιου εβραιοσιωνιστικού σχεδίου αφανίσεως του Έθνους των Ελλήνων αποφάσισαν να ενσωματώσουν στο πολύ μικρό Ελληνικό κράτος ένα ελάχιστο τμήμα του απέραντου τότε χώρου που κατά πλειοψηφία κατοικούσαν Έλληνες, όπως τον χώρον αυτόν το περιγράφω ανωτέρω. 

Η ενσωμάτωση αυτή εξυπηρετούσε τρεις σκοπούς. 

Πρώτον στον μελλοντικό γιγάντιο αφανισμό των Ελλήνων από τις άνω ελληνικές πατρίδες με την σφαγή εκατομμυρίων Ελλήνων και άλλων τόσων με την εκρίζωσή των και μετακίνησή των σαν προσφύγων στην Ελλάδα. Τούτο, διότι με όργανό του πειθήνιο, τον αδελφόν του δρακομογγόλον Τουρκικό λαό, οι πιθηκοβριοί δεν μπορούσαν να επιβάλλουν στον Τούρκο να σφάξει 5 έως 7 εκατομμύρια Έλληνες, διότι θα εξεγείρετο η κοινή γνώμη της Ευρώπης και της Αμερικής, όπου υπήρχαν χιλιάδες πνευματικοί άνθρωποι φιλέλληνες. 

Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα ένα ζωτικό χώρο που θα υποδεχόταν τα ξεριζωμένα εκατομμύρια των Ελλήνων και αυτός ο μικρός χώρος που θα δινόταν στην Ελλάδα θα ήταν η νότιος Ήπειρος, η νότια Μακεδονία και ένα μικρό τμήμα της Θράκης, δηλαδή η Δυτική Θράκη. 

Έτσι δημιούργησαν τους συμφωνημένους βαλκανικούς πολέμους, ίνα τα ανωτέρω τμήματα του από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνικού χώρου και όντως οι ανωτέρω περιοχές περιήλθαν τότε στο Ελληνικό μικρό κράτος.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΟΥΤΣΗΣ

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"