«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Ανεξέλεγκτο γενετικό φακέλωμα και ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τις ΗΠΑ !... 


Στίς 07 Αυγούστου τού 2009 ψηφίστηκε ‘από τήν Κυβέρνηση τής Νέας Δημοκρατίας ό Νομος ύπ.αριθ. 3783 – ΦΕΚ 136/τ.Α’/07.08.2009,

Ταυτοποίηση των κατόχων και χρηστών εξοπλισμού και υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και άλλες διατάξεις.

Στό άρθρο 12 ‘αναφέρονται τά παρακάτω :

Παράγραφος 1

… λειτουργία ειδικών τεχνικών μέσων καταγραφής ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους για τη διαφύλαξη της ασφάλειας του κράτους, της ‘άμυνας, της δημόσιας ‘ασφάλειας, για την ‘οποία είναι ‘αρμόδια, και ιδίως για την προστασία προσώπων καί πραγμάτων …

Παράγραφος 3

Όταν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ένα πρόσωπο έχει τελέσει κακούργημα ή πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών (3) μηνών, οι διωκτικές αρχές λαμβάνουν υποχρεωτικά γενετικό υλικό για ανάλυση του δεοξυριβονουκλεικού οξέος (Deoxyribonucleic Acid − DNA) προς το σκοπό της διαπίστωσης της ταυτότητας του δράστη του ‘εγκλήματος αυτού.

https://norfid.wordpress.com/

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"