«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Το AJC ξαναβράβευσε τον Α. Σαμαρά επειδή φυλάκισε τους Χρυσαυγίτες!..


Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

Θάφτηκε» ακόμη κι από τα πατριωτικά ιστολόγια, γι’ αυτό και το καταγράφω εγώ: Το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου, το πανίσχυρο Εβραϊκό Λόμπυ των ΗΠΑ, «American Jewish Committee» (= Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή), βράβευσε τον Αντώνη Σαμαρά σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επειδή έβαλε στην Φυλακή σύσσωμη την Ηγεσία της Χρυσής Αυγής!..

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 σε γνωστο αθηναϊκό ξενοδοχείο: Ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής του ισχυρότερου Εβραϊκού Λόμπυ των ΗΠΑ, «American Jewish Committee», David Harris, βραβεύει για πολλοστή φορά τον Αντώνη Σαμαρά γιατί έκλεισε στην Φυλακή τους φουκαράδες τους χρυσαυγίτες

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον πανευτυχή Σαμαρά ο ίδιος ο απερχόμενος Πρόεδρος του AJC, David Harris, επιβεβαιώνοντας πόθεν εδόθη η εντολή για το «μάντρωμα» των φουκαράδων των Χρυσαυγιτών στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Δομοκού.

Στο κείμενο που αναγράφεται στην τιμητική πλακέτα, την οποία το AJC χορήγησε στον πρώην Πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς συγκρίνεται με τον «Πατέρα της Νίκης» Ουΐνστων Τσώρτσιλ!.. 

Μεταφέρω επί λέξει για να κάνετε νέο συκώτι από τα γέλια:

«To Antonis Samaras, who embodies Churchill’s extraordinary leadership skills and courage, and who helped bring Athens and Jerusalem closer together. In abiding friendship, David Harris, CEO, American Jewish Committee»

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η πλακέτα (βλέπε φωτό) του βραβείου που έδωσε ο David Harris στον Αντώνη Σαμαρά ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ τον πρώην Πρωθυπουργό με τον Ουίνστων Τσώρτσιλ, επειδή κατάφερε να χώσει στην Φυλακή σύσσωμη την Ηγεσία της Χρυσής Αυγής!..

ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ: «Στον Αντώνη Σαμαρά, που ενσαρκώνει τις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και το θάρρος του Τσώρτσιλ, και που βοήθησε να έρθουν πιο κοντά η Αθήνα και η Ιερουσαλήμ. Σε διαρκή φιλία, ο David Harris, Διευθύνων Σύμβουλος, Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή»

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Άμα χώσεις στην φυλακή 54 φουκαράδες επειδή δήλωναν Έλληνες Εθνικιστές, φέρνεις κοντύτερα την Ιερουσαλήμ με την Αθήνα και ενσαρκώνεις τις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες + το θάρρος του Ουΐνστων Τσώρτσιλ, σύμφωνα με τους πανίσχυρους Εβραίους!...

http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/07/50.html

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"