«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»
Διαβάζω: Όνομα: Ρίχτερ. Επώνυμο: Μύλλερ.!.... 

Στην φωτογραφία του!...Εκείνο που μου προξένησε ζωηρή εντύπωση, ήταν το δαχτυλίδι που φορούσε στο προτελευταίο δάχτυλο του χεριού του. Ήταν χρυσό με ένα τεράστιο ρουμπίνι, το κοστούμι του «Αρμάνι», πανάκριβο μόνο ο κόμπος της γραβάτας του έδειχνε μια βιαστική προχειρότητα…


Περίεργο…. Σκέφτηκα. Πρόσεξα πως τα μάτια του δεν συμφωνούσαν καθόλου με την χαρούμενη γκριμάτσα του προσώπου του. Πλήρωσε 40,000 ελβετικά φράγκα φόρο. Ήταν κάτοχος δέκα μικρών εταιριών ηλεκτρονικών στην Ελβετία. Κατοικούσε στο BERGENDORF, τη συνοικία των πλουσίων στο Αμβούργο.

Είχε στην κατοχή του τρία αυτοκίνητα μία Μπέντλεϋ, μία Πόρσε και μία DAIMLER. Στην κατοχή του είχε ακόμη ένα μεγάλο γιώτ, το οποίο αν΄ξκε κάποτε στον Πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό. Ετών 45, είχε γίνει περιζήτητος στην υψηλή κοινωνία του Αμβούργου.

Ήμουν έτοιμος να αφήσω το «φάκελλο» του και να προχωρήσω παρακάτω, με ένα πάτημα του πλήκτρου του κομπιούτερ. 

Όμως μια λεπτομέρεια, ή μάλλον δύο με έκαναν να συνεχίσω.

Στο τέλος του 1982 ο Μύλλερ αγόρασε κάποιο χρεοκοπημένο εργοστάσιο Οργάνων. Το εργοστάσιο ονομαζόταν Γκέρλαντ και ήταν ακριβώς δίπλα στα ανατολικογερμανικά σύνορα. Η πληθώρα των φορτηγών όμως που πηγαινοερχόταν στο εργοστάσιο κίνησε τις υποψίες της Γερμανικής αστυνομίας, μετά από καταγγελίες εργαζομένων.

Ο Μύλλερ, λίγες ημέρες πριν την σύλληψή του, πουλάει το εργοστάσιο και εξαφανίζεται, ειδοποιημένος από κάποιον αόρατο άνθρωπό του. Στην συνέχεια τον βρίσκω στην Νότια Αφρική όπου έφτιαξε πάλι εταιρία ηλεκτρονικών.

Τον Οκτώβριο του 1983, η Νοτιοαφρικανική αντικατασκοπία συλλαμβάνει δύο πράκτορες της KGB, τον Ντίνε Γκέρχαρντ, υποδιοικητή στη Ναυτική Βάση Σάϊμον Τάουν και τη σύζυγό του Ρουθ.

Την επόμενη ο Μύλλερ πουλάει την εταιρία του και εξαφανίζεται….. 

Οι Νοτιοαφρικανοί είχαν κατασχέσει δύο κομπιούτερς του ζεύγους Γκέρχαρντ και το τελευταίο φορτίο κομπιούτερς με προορισμό την ΡΩΣΣΙΑ, που θα έστελνε ο Μύλλερ. Ανάμεσα σε αυτό το φορτίο βρέθηκε και ένα «γεμάτο» προγραμματισμένο κομπιούτερ. Και τα τρία τα έστειλαν οι Νοτιοαφρικανοί, στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ .

Είχαν μελετήσει και αποκωδικοποιήσει τα δύο κομπιούτερ του ζεύγους Γκέρχαρντ.

Είχαν ξεκινήσει να «διαβάσουν» και το κομπιούτερ του Μύλλερ αλλά αποφάνθηκαν ότι «δεν βρέθηκαν στοιχεία» που να έδειχναν κάποια σχέση με το ζεύγος.

Βάφτισαν το Μύλλερ «λαθρέμπορο» ηλεκτρονικών!!….. ΜΟΝΟ!…..

Κάλεσα έναν ειδικό αξιωματικό να δουλέψει το κομπιούτερ του Μύλλερ, το οποίο μετέφεραν εκεί με ειδική άδεια!…. του είπα να αρχίσει από εκεί που σταμάτησαν οι άλλοι και αν δεν βρίσκαμε κάτι θα ξεκινούσαμε από την αρχή. Προχωρούσε και τα ευρήματα ήταν ασήμαντα. Ξαφνικά πάγωσε. Στην οθόνη φάνηκαν στοιχεία του μαχητικού αεροσκάφους «TORNADO»!….. Ζήτησα αμέσως τα στοιχεία των αεροσκαφών TORNADO, και τα συγκρίναμε.

Δέκα λεπτά αργότερα διαπιστώσαμε, πως τα στοιχεία του μαχητικού αεροσκάφους στο κομπιούτερ του Μύλλερ, ήταν ίδια με εκείνα του TORNADO!!…..

Από εκείνη την στιγμή, ήταν ζήτημα λεπτών η ανακάλυψη του συνδέσμου του Μύλλερ με ΜΒΒ. Κάποια στιγμή στην οθόνη γράφτηκε το όνομα MANFRED ROTS, μηχανικός, κατασκευαστής στο τμήμα TORNADO της ΜΒΒ.

H BP Συνεχίζει τη Συνεργασία με την Rosneft Παρά τις Δυτικές Κυρώσεις

Στις δεξιώσεις που έδινε στο Αμβούργο ο Ρίχαρντ Μύλλερ, ο Μάνφρεντ Ροτς ήταν πάντα καλεσμένος.

Από το OTTOBRUN του Μονάχου ή το KARLSRUHE στο BERGEDORF του Αμβούργου είναι μεγάλη απόσταση για έναν μηχανικό, έστω και μαχητικών αεροσκαφών. Ψάχνοντας ανεκάλυψα μια φωτογραφία από μια δεξίωση του Μύλλερ όπου ο Ρος μόλις που διακρινόταν ανάμεσα σε κυρίες και κυρίους του «καλού κόσμου»!…..

Πήγα κατ’ ευθείαν στον Αρχιστράτηγο του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Χαίηγκ!…. Τινάχτηκε όρθιος και κάλεσε αμέσως τον επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Συμμαχίας.

Η BND συνέλαβε τον Μάνφρεντ Ροτς στην Καλσρούη για κατασκοπία. Οι άνθρωποι της ΜΒΒ κρύφτηκαν. Δεν υπήρχε κανείς στην εταιρία, στα γραφεία τους!…. δεν απαντούσαν ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα τέλεξ, καθώς και οι άνθρωποι πολλών άλλων πολεμικών βιομηχανιών!…..

Αθανάσιος Στριγάς
Παγκόσμιοι Εντολοδότες
Λέσχη Μπίλντεμπεργκ


Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"