«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΖΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΫ (1792-ΒΧ-1599 απόρρητη ντιρεκτίβα).. Α'

Ο ελληνικός λαός έχει πολλές –ιδιαιτερότητες-, θετικές και αρνητικές.

Στις θετικές του ιδιαιτερότητες ανήκει η μεγάλη υπομονή, το σχεδόν αλάθητο ένστικτό του και η μεγάλη ψυχική του δύναμη. Όμως μέσα στην μεγαλωσύνη του διακατέχεται από αυτοκαταστροφικά συναισθήματα όπως: Είναι ευκολόπιστος, γι’ αυτό και τον προδίδουν τόσο εύκολα.

Ξεχνάει σύντομα τα άσχημα. Δείγμα ανωτερότητας, αλλά και ελπίδας πως…. «θα φτιάξουν τα πράγματα». 

Και όταν τα πράγματα χειροτερεύουν ο ελληνικός λαός αρνείται να δεχθεί πως έκανε λάθος επιλογές, γιατί τον έχουν μάθει να ΦΟΒΑΤΑΙ να κρίνει τις λαθεμένες επιλογές του. Στο «μεσοδιάστημα» αυτό η ψυχή φορτίζεται, καταπιέζεται, συνθλίβεται, αλλά πρέπει να βγάλει όλα τούτα προς τα έξω και τα βγάζει.

Διακατέχεται από μία παροιμιώδη ΑΡΝΗΣΗ.

Αρνείται πως έκανε λάθος επιλογές και υποστηρίζει ανυποχώρητα τις θέσεις εκείνες που τον έκαναν να αρνείται με παιδικό πείσμα.

Η «συγγνωστή» αυτή άρνηση, είναι το αποτέλεσμα της πίκρας και του φόβου.

Οι μεταπράτες Εφοπλιστές και βιομήχανοι στην Ελλάδα

Όλα τα παραπάνω τα εκμεταλλεύονται με μαστοριά οι πολιτικοί «ηγέτες» του, οι σταλμένοι αντιπρόσωποι του τάδε ή του δείνα ΚΑΡΤΕΛ. Οι πολιτικοί «ηγέτες» στην Ελλάδα είναι διευθυντικά στελέχη ξένων καρτέλ.

Φοράνε τον πολιτικό μανδύα, όπως η χήρα το μαύρο πέπλο, φόρεμα και πουλάνε την ξένη πραμάτεια. Γι’ αυτό άλλωστε διορίστηκαν….


Και για να ξεκαθαρίσω αυτά που γράφω πιο πάνω.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου «εκλέχθηκε» Πρωθυπουργός της Ελλάδας σε διάστημα χιλίων τριακοσίων ενενήντα πέντε ημερών, από την άφιξη του γυιού του Ανδρέα, στην Ελλάδα.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ:

Την 1η Ιανουαρίου 1959, ο Φιντέλ Κάστρο, μετά από αλλεπάλληλες νίκες καταλαμβάνει την Αβάνα. Η Κούβα πέφτει στα χέρια των επαναστατών. Ο δικτάτορας Μπατίστα φυγαδεύεται. Οι αμερικανικές εταιρίες σφραγίζονται από το καθεστώς. ΔΗΛΑ ΔΗ οι αμερικανικές Χαρτοπαιχτικές λέσχες (καζίνα), θεάματα, (γυμνές κοπέλες του Λαού, που ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ανάγκες των αμερικανών), εμπόριο ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, οίκοι ανοχής πολυτελείας και κάθε τι παραμφερές που «προάγει το πολιτιστικό επίπεδο ενός Λαού».

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις ανήκουν σε διάφορα ΚΑΡΤΕΛ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, οι Αμερικανοί, από το 1898, στο Σαντιάγο της Κούβας, μόλις 65 χιλιόμετρα μακριά από την Αβάνα, έκτισαν την Βάση Γκουαντάναμο!....

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Από τότε που ανέλαβε ο Φιντέλ Κάστρο την εξουσία στην Κούβα, η αμερικανική βάση Γκουαντάναμο, πρόσθεσε 3.000 στρατιώτες στους 17.000 ήδη υπάρχοντες από προηγουμένως, επί Μπατίστα. Μέσα στην καρδιά του πιο επαναστατικού καθεστώτος, η αμερικανική βάση ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ βρίσκεται, για να θυμίζει την ΑΠΑΤΗ που παίζεται σε βάρος των Λαών!.....

Ο Τσε Γκεβάρα αντέδρασε και είπε να φύγει το Γκουαντάναμο. Και το πίστευε. Ο Κάστρο το «ανέβαλε» γιατί είχε κάνει συμφωνίες με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. Ο Τσε Γκεβάρα, ρομαντικός επαναστάτης, άρχησε να ξεσηκώνει τους Κουβανούς ενάντια στη βάση Γκουντάναμο. Η δυσαρέσκεια του λαού κατά του Φιντέλ Κάστρο είναι φανερή. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Αρκετοί άμεσοι συνεργάτες του και υποστηρικτές της απομάκρυνσης του Γκουντάναμο, «σκοτώνονται», σε «περίεργα» αεροπορικά ατυχήματα. Άλλοι συλλαμβάνονται σαν συνεργάτες της CIA, δικάζονται και καταδικάζονται σε θάνατο.

Με «ΠΟΝΟ» ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΣΤΡΟ, ο ΚΛΟΟΥΝ της σοσιαλιστικής ιδέας, αποχωρίζεται τους παλιούς του συντρόφους. Ο γέρο Χιμένεθ με την κατάλευκη γενειάδα, ο Νέστωρας της επανάστασης δεν ξέρει τι να υποθέσει!... Ο Κάστρο ενεργεί με ταχύτητα. ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ. 

Εκείνοι με την σειρά τους τον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ!.....

Η «αναμέτρηση» Σοβιετικής Ένωσης και ΗΠΑ, σε οριακό σημείο. Τελικά η κρίση «αποσοβήθηκε». Ο Κόσμος ανάσανε. Ο Κάστρο, σε μια τετράωρη ομιλία του, έπεισε τον Κουβανικό λαό, ότι δεν κινδύνευε από τους Αμερικανούς Ιμπεριαληστές.


ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΤΗ δεν τελείωσε εδώ.

Η NSA έπεισε τον πρόεδρο Κέννεντυ να στείλει έμπειρους στρατιώτες να κάνουν απόβαση και να καταλάβουν την Κούβα. Τόσο εύκολο ήταν. 

Παράλληλα, η NSA, ειδοποίησε μέσω του πράκτορα Μίτσελ, τον ΚΑΣΤΡΟ για την ΕΙΣΒΟΛΗ.ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!.....


Σκότωσαν τους περισσότερους και έπιασαν μερικούς, για να τους δείξει ο Κάστρο στον κουβανικό λαό και στον Αμερικανικό. Και τότε ήταν που έριξε την ιδέα της εξαγωγής της επανάστασης από την Κούβα, στις χώρες τις Λατινικής Αμερικής. Ο γέρο Χιμένεθ και ο Τσε Γκεβάρα ενθουσιάστηκαν.

Έτσι ο Τσε Γκεβάρα μαζί με την ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ερωμένη του, μέσω ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (Φρανκφούρτη), έφτασαν κρυφά στην Βολιβία. Με την άφιξή τους εκεί έστειλαν μήνυμα στον Φιντέλ Κάστρο. ΑΥΤΟΣ ειδοποίησε με την σειρά του τον Μίτσελ της NSA. Από την στιγμή εκείνη ο Τσε Γκεβάρα ήταν νεκρός.

Τελικά οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ εκτέλεσαν τον Τσε Γκεβάρα για να μείνει η βάση του Γκουαντάναμο στην Κούβα και για να ΤΗΡΗΘΟΥΝ τα ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ από τον Κάστρο και να συνεχιστεί η αντιπαράθεση μεταξύ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ-ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ, που τόσα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ έφερε στα ταμεία των ΚΑΡΤΕΛ!.....


Ο Φιντέλ Κάστρο, στάλθηκε από την NSA με την Υπ. Αριθμών 1792-ΒΧ-1599 απόρρητη ντιρεκτίβα της υπηρεσίας.

Ο Κάστρο ξεκίνησε από το Μαϊάμι των ΗΠΑ, με όπλα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ και με την παραπάνω ντιρεκτίβα, που ανάμεσα, στα άλλα, προσδιόριζε τον ΑΤΙΜΟ ρόλο του ανάμεσα στις ΣΤΗΜΕΝΕΣ διαμάχες των δύο ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ και κύρια της Αμερικής η οποία έψαχνε τότε στηρίγματα στην Ευρώπη και Μ. Ανατολή και δημιουργούσε καινούργιες σφαίρες επιρροής, μετά από την πτώση της αγγλικής κυριαρχίας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι:

Ποιά η σχέση της Ελλάδας με την Κούβα; Θα αποδείξω πως όσο πιο μακρυά από την χώρα μας πραγματοποιείται μία αλλαγή, ή μία κρίση, τόσο οι χιλιάδες μίλια που μας χωρίζουν, δεν είναι απολύτως τίποτε για την Διεθνή πολιτική, και να πως:

Όταν οι ΗΠΑ (NSA), εδραίωσαν το καθεστώς Κάστρο στην Κούβα, διατηρώντας φυσικά και την βάση Γκουαντάναμο, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΥΠΕΓΡΑΨΕ απόρρητη συμφωνία, στις 30 Δεκεμβρίου 1959, για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ συστημάτων στην Ελλάδα.

Προηγουμένως, στις 17 Δεκεμβρίου, ΥΠΕΓΡΑΨΕ άλλη μία συμφωνία για τον καθορισμό των εναέριων διαδρόμων πάνω από την Μεσόγειο και το ΑΙΓΑΙΟ, όπου θα πετούσαν τα αμερικανικά βομβαρδιστικά εφοδιασμένα με ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.

Ο άλλος εταίρος της συμφωνίας αυτής, δεν ήταν η Αμερική, αλλά το ΝΑΤΟ. Όμως το ΝΑΤΟ κυριαρχείται από την Αμερική. Στις 2 Ιανουαρίου 1960, άρχισε η εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην Ελλάδα!......

Οι Σοβιετικοί απειλούν διά στόματος Χρουτσώφ. Θα ισοπεδώσει, λέει την ΑΚΡΟΠΟΛΗ.. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;

Μα τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ βρίσκονται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά. Στην ΚΕΡΑΤΕΑ, στο ΚΑΤΣΙΜΙΔΙ και στο ΚΟΡΩΠΙ!.....Τι συνέβη και οι Σοβιετικοί «εκνευρίστηκαν»;

Έχουν πληροφορίες από τους Άγγλους ΔΙΠΛΟΥΣ πράκτορες, ότι: ο Εμβέρ Χότζα θα διώξει την σοβιετική ναυτική βάση από την ΑΥΛΩΝΑ και θα αποχωρίσει από το Σύμφωνο Βαρσοβίας. Και το έκανε. Όταν ο Χρουτσώφ απείλησε την ΕΛΛΑΔΑ με την καταστροφή της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ο πρωθυπουργός Καραμανλής, έκανε μια ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ δήλωση, κατά τα εθνικόφρονα ειοθώτα!......

Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση ήταν, η φιλοαμερικανική και φιλονατοϊκή δήλωση του «Γέρου της Δημοκρατίας», Γεωργίου Παπανδρέου.

ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ από τον ΤΑΦΟ του Καστρίου, όπου τον είχαν ρίξει τα ΚΑΡΤΕΛ, δηλώνει ότι:

«τα πυρηνικά εξυπηρετούν την ελευθερία και την Δημοκρατία. Δύο αρχές που υπηρετεί ο δυτικός, κόσμος δηλ. το ΝΑΤΟ και η ΑΜΕΡΙΚΗ. Και η Ελλάς θα παραμείνει αταλάντευτα φίλη των ΗΠΑ, αλλά και εντός του ΝΑΤΟ….».


ΝΑΙ, ο «δημοκράτης», ο «γέρος της δημοκρατίας». Αντιδραστικός και καιροσκόπος, μέχρι το τελευταίο κύτταρο του ΑΧΡΗΣΤΟΥ εγκεφάλου του. Αλλά τι είχε συμβεί;

Στην Ελλάδα τίποτε δεν γίνεται χωρίς ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, χωρίς ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ. Χωρίς την ΔΙΑΤΑΓΗ των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ικανότατος ΠΩΛΗΤΗΣ της ξένης πραμάτειας στην χώρα μας, με το ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ του δημοκράτη, είχε πρόσφατα ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Νόμιζε ο γέρο –πωλητής, πως αλλάζοντας ΑΦΕΝΤΙΚΑ θα ένοιωθε ελεύθερος.

Η οικογένεια Παπανδρέου, Οι μεταπράτες Εφοπλιστές και βιομήχανοι! Συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ!....

 
Όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του γυιού του, Ανδρέα Παπανδρέου, στις 3 Σεπτεμβρίου 1959.

Στις 6-9-59 πληροφορήθηκε η εφημερίδα «το ΒΗΜΑ» την άφιξή του και το δημοσίευσε. Έγραψε παραπλανητικά και το «λόγο» που ήρθε από την Αμερική.

Αυτό το δελτίο τύπου έστειλε η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, αυτό έγραψε ο Χρίστος Λαμπράκης. Δεν το έψαξε….


Στην Αμερικανική βάση του Ελληνικού, ένα στρατιωτικό αεροσκάφος σε ειδική πτήση, προερχόμενο από το Βισμπάντεν της ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, προσγειώθηκε ήσυχα στο διάδρομο της βάσης. Ένας νέος άντρας κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά. Πίσω του ακολουθούσε η γυναίκα του, ψηλή ξανθή, με το χαρακτηριστικό χαμόγελο της Αμερικανίδας που διαφήμιζε οδοντόπαστα… Πίσω τα παιδιά.

Ο Διοικητής της βάσης χαιρέτησε στρατιωτικά. Επιβιβάστηκαν σε τρία αυτοκίνητα με πινακίδες της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ διπλωματικές…. Κατευθύνθηκαν στο Καστρί.

Στο Κεφαλόσκαλο φάνηκε ένας ψηλόλιγνος ασπρομάλλης, με μεγάλη σουβλερή μύτη, κακογερασμένος γέρος. Το μόνο σωστό επάνω του ήταν το, καλοραμμένο κοστούμι του (σημ. οι καλοί πωλητές, πρέπει να ντύνονται άψογα) …

Έτσι για πολλά χρόνια η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!.....«Επί τέλους Ανδρέα, ήρθες πάλι κοντά μου. Δεν ξέρεις πόσο μου έλειπες όλα αυτά τα χρόνια!....» Έτσι υποδέχθηκε τον γυιό του Ανδρέα και την νύψη του Μάργκαρετ, ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Τα πολιτικά γεγονότα που ακολούθησαν, ήταν ραγδαία. Ο Γ. Παπανδρέου τρόμαξε από την δύναμη που διέθετε ο γυιός του Ανδρέας. (Όντας πράκτορας, και εκπαιδευμένος από την NSA, σε αποστολή στην Ελλάδα!)….

Είχε αρχίσει να συνηθίζει αυτήν την νεκρική σιωπή, την αδράνεια, που του είχαν επιβάλλει. Μόλις ήρθε ο Ανδρέας, τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν δαιμονισμένα, οι ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ βροχή. Στο γυιό του φυσικά.

Μέχρι και το ΠΑΛΑΤΙ τον κάλεσαν. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ έδωσε ΔΕΞΙΩΣΗ προς τιμήν του Ανδρέα και της Συζύγου του Μάργκαρετ…(Πράκτορας της cia υποστηριζόμενη από άλλα Τραστ!..) .

Οι Ντόπιοι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ του ξένου κεφαλαίου, άρχισαν το φλερτάρισμα και τις ΔΗΘΕΝ κοσμικές προσκλήσεις!... (¨ότι συμβαίνει σήμερα με τον ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ, και την Ένωση Βιομηχάνων)… τυχαίο;


Μέχρι και για ενημέρωση στο Υπουργείο Άμυνας τον κάλεσαν!...

Η πραγματικότητα για τις προσκλήσεις από τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ αντιπροσώπους, του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Αποκαλούμενους, ήταν ότι είχε σταματήσει ξαφνικά το αρμόδιο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ συντονισμού και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ, να τους χορηγούν ΚΕΦΑΛΑΙΑ από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!......

Παραπονέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, διότι εκείνοι δεν ήθελαν λεφτά για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ – Θεός φυλάξει- επιθυμούσαν την «εκβιομηχάνισιν της ΧΩΡΑΣ, δια το καλόν του Έθνους!!....».

Τον ίδιο τον δια-βεβαίωσαν και οι Ξυπόλητοι Βαρκάρηδες, που για συντομία αποκαλούνται ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ληστές του Λαού, συνεργάτες των Γερμανών ΝΑΖΙ, αγαπητικοί του τριγώνου Αθηνάς-Ζήνωνος- Πειραιώς.

ΧΑΦΙΕΔΕΣ της Ασφάλειας, που χαφιέδιζαν μόνο και μόνο για να έχουν την καλή μαρτυρία και την βούλα του ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ, για να πάρουν την τάδε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, να εμπορευτούν το δείνα προϊόν ΞΕΝΗΣ Πολυεθνικής Εταιρίας….» διά το καλόν του τόπου».

Να ΜΗΝ Δημιουργήσουν ΤΙΠΟΤΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Να εξαρτάται η χώρα από τα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!....

ΌΤΙ, όποτε και όπως τα Μονοπώλια θέλουν να πουλήσουν, εκείνα που στην ΕΥΡΩΠΗ και στην ΑΜΕΡΙΚΗ θα έμεναν απούλητα, θα τα πουλούσαν εκείνοι στο Λαό. Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!....

ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ των ΞΕΝΩΝ προϊόντων Γ’ Διαλογής, που τα μεταπωλούσαν στο Λαό και θησαύριζαν.

Αναφορικά με τους ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, σκεφθείτε μόνο πως οι Βαρδινογιάννηδες, το πρώτο «καράβι» τους, το απέκτησαν Δωρεάν από τους Αμερικανούς. (Πιθανόν αμερικανική βοήθεια προς την Ελλάδα και τους Έλληνες)!.... Ήταν παλιό, πολεμικό, άχρηστο για παλιοσίδερα, κι εκείνοι το έφεραν εδώ το μπογιάτησαν, το «βάφτισαν» ελληνικό και έπλεε στα πελάγη.

ΟΛΕΣ οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ- σε συνεργασία με το ΚΚΕ –ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα Ξερονήσια με την ετικέτα «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ» για να Εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα ΔΟΛΛΑΡΙΑ έστελνε η Φίλη Αμερική!....

ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!....

Και ήρθε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την Ντιρεκτίβα της NSA στην τσέπη, να ΦΤΙΑΞΕΙ κι άλλους ΕΚΑΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ και ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…(;)…. Και υποθηκευμένους για πάντα.Όπως και οι προηγούμενοι. Υποθηκεύονται οι ΙΔΙΟΙ,

Υποθηκεύουν και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Με ποιο δικαίωμα; …


ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΖΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΫ -Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ NSA!.. Β'


Οι εντολές από τον Α. Παπανδρέου δόθηκαν στον Καραμανλή:

Να υπογράψει τις συμφωνίες για τα πυρηνικά μέχρι το τέλος του χρόνου και την συμφωνία με το ΝΑΤΟ για τους διαδρόμους στο Αιγαίο.

Πριν πάθει αποπληξία ο Γέρος Παπανδρέου, επειδή ο Ανδρέας τον χρειαζόταν για μερικά χρόνια, του εξήγησε περίπου την αποστολή του. Του υποσχέθηκε πως θα τον έβγαζε από την αφάνεια και θα γινόταν Πρωθυπουργός,. Εκεί τον έπεισε τον γέρο-Παπανδρέου, κι έτσι άρχισε και πάλι να παίζει πολιτική.

Οι δηλώσεις του υπέρ της Αμερικής, ξεπερνούσαν και τον Καραμανλή. Ο Καραμανλής πήρε το μήνυμα από τον ίδιο τον Αϊζενχάουερ, στις 14 Δεκεμβρίου 1959, όταν επεβλήθη από τον Α. Παπανδρέου η επίσκεψή του την ημερομηνία αυτή.

Πολύ πριν η NSA και η CIA στην Αθήνα τον ειδοποίησαν να ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ με τις εντολές του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Τον βραχυκύκλωσαν. Τον εξεβίασαν αισχρά.

Από την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα ο Εβραίος Ανδρέας Παπανδρέου συνέβησαν τα ακόλουθα γεγονότα:

Ο ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ πολέμου, περιβόητος για τις ΣΦΑΓΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ και ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΕΣ κατά των εβραίων στη Θεσσαλονίκη, στην κατοχή, τότε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Δυτικής Γερμανίας, έρχεται στη Θεσσαλονίκη. (Υποτίθεται ότι η γερμανική δικαιοσύνη δίκαζε τους εγκληματίες πολέμου και ΔΙΟΡΙΣΑΝ στο Υπουργείο που τους δίκαζε, έναν όμοιό τους…).

Τέλος πάντων, ο ΜΕΡΤΕΝ σαν καλός ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ, ήταν ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. ΤΟ Βατικανό τον «σύστησε» στη CIA και η CIA τον διέταξε να έρθει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο 1959, για διακοπές. Οι Εβραίοι και οι Έλληνες όσοι είχαν απομείνει ζωντανοί από δαύτον, κινήθηκαν, αλλά ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Α. Τούσης περιμένει. Δεν τον συλλαμβάνει.

Παρά τον σάλο που σκόπιμα έχει δημιουργηθεί, ο ΜΕΡΤΕΝ παραμένει στην Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν καταλαβαίνει. Κι όμως όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου φθάνει στη Αθήνα, ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Ταρασουλέας, τον συλλαμβάνει και τον στέλνει δεμένο στην Αθήνα. Ο Καραμανλής τα χάνει.

Το ίδιο βράδυ τον επισκέπτεται ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA στην Αθήνα, Λώφλιν Κάμπελ, με εντολή της NSA και ενημερώνει τον Καραμανλή. Ο ΜΕΡΤΕΝ πρέπει να δικαστεί σαν εγκληματίας πολέμου. Είναι απαίτηση της Ουάσιγκτων.


Σε τρία λεπτά από την αναχώρηση του ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ, τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ ειδοποιούν τον Καραμανλή ότι πρέπει να ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ το ΜΕΡΤΕΝ.

«Η 17Η Νοέμβρη πυροβόλησε στα πόδια τον αντιεισαγγελέα του Α. Πάγου το 1990. έχει κάποια σχέση;» .

Στο μεταξύ το Μαΐο του 1959 ο Σ. Μαρκεζίνης επισκέπτεται το Κρεμλίνο. Τον Ιούνιο 1959, πηγαίνει ο Σοφοκλής Βενιζέλος. Και οι δύο δηλώνουν επιστρέφοντας, ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει απύραυλη!... το καλοκαίρι μάλιστα του 1959 ο Σοφοκλής Βενιζέλος αρθρογραφεί σε αθηναϊκή εφημερίδα και τάσσεται υπέρ της απύραυλης Ελλάδας, επαινεί την πολιτική της Μόσχας και φαίνεται πως και ο ίδιος αλλά και ο Σ. Μαρκεζίνης, συστήνουν στην Ελληνική κυβέρνηση, να αρχίσει να απομακρύνεται από το ΔΥΤΙΚΟ στρατόπεδο…..

Είχαν και οι δύο σταλεί από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ στη Μόσχα, για να σπρώξουν το χέρι του Καραμανλή, να υπογράψει την εγκατάσταση των πυρηνικών στη χώρα μας..

Την επομένη της σύλληψης του ΜΕΡΤΕΝ, ώρα 10:00 π.μ., ο Α. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο. Του δήλωσε ορθά-κοφτά, πως ο ΜΕΡΤΕΝ έπρεπε να δικαστεί σαν εγκληματίας πολέμου από τα ελληνικά δικαστήρια……ΑΛΛΟΙΩΣ θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση (Ο Παπανδρέου), να δημοσιοποιήσει κάποια στοιχεία!.....

Στην συνέχεια του είπε ότι έχει εντολές από τα -ᾹΦΕΝΤΙΚΑ- επάνω, κι έχει σκοπό να τις διεκπεραιώσει. Και για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του, έδειξε την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του ΚΑΙ ΈΝΑ ΧΑΡΤΊ. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ήταν της NSA το χαρτί ήταν έγγραφο από τον Λευκό Οίκο, υπογεγραμμένο από τον ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Γύρισε την πλάτη στον κοκκαλωμένο Καραμανλή κι απομακρύνθηκε γοργά. Φοβόταν κι όλας!... έπαιξε άσχημα. ΑΛΛΑ……Αλλά το Φθινόπωρο του 1959 συμβαίνουν πολλά στον κόσμο που θα σημαδέψουν την ΕΛΛΑΔΑ για τα επόμενα 30 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΝΙΞΟΝ και ο ΚΕΝΝΕΝΤΥ ετοιμάζονται για τις εκλογές που θα γίνουν το Νοέμβριο του 1960. Την επόμενη χρονιά δηλά δή. Αν κέρδιζε ο Ρ. Νίξον ή θα ήταν ακόμα φυλακή ή θα είχε φύγει κρυφά για την Αμερική, όπου θα είχε διοριστεί νυχτοφύλακας σε ελληνικό εστιατόριο. (Ο Παπανδρέου).

Όμως κέρδισε ο Τζων Κέννεντυ και ο γέρο-Παπανδρέου, έγινε Πρωθυπουργός υπό ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, κινούμενος, κατευθυνόμενος Ποδοπατούμενος από τον Γυιό του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.....

ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΛΛΗΨΉ ΤΟΥ ΜΕΡΤΕΝ στην Αθήνα, η NSA ανάβει το πράσινο φώς στο υποκατάστημά της την CIA, η οποία φέρνει με πραξικόπημα στην εξουσία τον Μομπούτου στο Κογκό. Ο εκλεγμένος Λαϊκός ηγέτης Πατρίς Λουμπούμπα, αφού διαπομπεφθεί, θα εκτελεστεί!.... Αυτό συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου 1959. Σε δύο ημέρες, δηλά δή στις 16 Σεπτεμβρίου 1959, εκτελείται στην κρεμάλα ο ΜΕΝΤΕΡΕΣ.

Παράλληλα ο Ε. Αβέρωφ, ο Γρίβας και ο Σοφοκλής Βενιζέλος αποστασιοποιούνται και θέλουν να δημιουργήσουν κόμμα.

Η NSA εξασφαλίζει τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και τα άλλα στοιχεία που κατέχει ο ΜΕΡΤΕΝ …(συνεργασία επί κατοχή Καραμανλή-Μέρτεν), κατά του Καραμανλή, σε μια δραματική συνάντηση στις φυλακές Αβέρωφ, όπου κρατείται. Τον διαβεβαίωσαν ότι θα απολυθεί. ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ BND-γερμανικής ΚΥΠ-, ο περιβόητος ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΕΛΕΝ.

Ο Καραμανλής, υπόσχεται να ξεκαθαρίσει την υπόθεση ΜΕΡΤΕΝ, και τον ελευθερώνει με ΝΕΟ ΝΟΜΟ!.... Έχει πανικοβληθεί. Δεν έχει πληροφόρηση. Δεν ξέρει και ελίσσεται…. Δέχεται να υπογράψει τις συμφωνίες για τα πυρηνικά με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Δέχεται την επίσκεψη του Αϊζενχάουερ στις 14 Δεκεμβρίου, που του επέβαλε ο Παπανδρέου και περιμένει.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ βρίσκεται στις ΗΠΑ και εκτός από την αναφορά του, παίρνει μέρος σε ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ της NSA, και περιμένει την έκβαση των εκλογών. Είναι τρομοκρατημένος χειρότερα από τον Καραμανλή. Αν χάσει ο Κέννετυ;

Αλλά κέρδισε και πήγαν όλα καλά.

Οι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ του έδωσαν ένα ΤΣΕΚ ΕΝΟΣ (1) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ για τον εαυτό του και ΔΕΚΑ (10) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, για την δημιουργία του κόμματος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ.


Μετά την υπογραφή των συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ και Ελλάδας-ΝΑΤΟ, στις 31 Δεκεμβρίου 959, επιστρέφει πάλι στις ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο 1960. γίνεται αμέσως δεκτός από τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λ. Οίκου.

Σε τέσσερις πυκνογραφημένες σελίδες συνόψιζε ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Προς το τέλος της αναφοράς του, ανέφερε πως η πρεσβεία των ΗΠΑ στην ΑΘΗΝΑ, είχε διαβρωθεί από ανθρώπους με γραφειοκρατική αντίληψη ανθρώπων που ανήκαν περισσότερο στην Νέα Υόρκη: (χρηματιστήριο πιστωτικοί ιδιωτικοί οργανισμοί), του ΤΕΞΑΝΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ, της ανεξάρτητης εταιρίας πετρελαίων τους ΧΑΜΜΕΡ με προσβάσεις στη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ και γι’ αυτό επηρεαζόμενη από εκεί.

Μέχρι το καλοκαίρι του 1960, είχαν ανακληθεί όλοι οι διπλωμάτες από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, που δεν ήταν ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ με τον Α. Παπανδρέου.

Στην Αμερική, ο Α. Παπανδρέου, στην διάρκεια του σεμιναρίου που διοργάνωσε η NSA και παρευρέθησαν διάφοροι Αμερικανοί και ξένοι ενταγμένοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του σεμιναρίου καθηγητή του Χάρβαρντ κ. Μακτζώρτζ Μπάντυ, που ήταν διευθυντικό στέλεχος της NSA.

Κατόπιν, επί διοικήσεως Κέννεντυ, διορίστηκε Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας στο Λ. Οίκο…

Ο Α. Παπανδρέου του ανέλυσε την κατάσταση στην Ελλάδα και επανέλαβε και σ’ αυτόν ότι, με το προσωπικό της αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με ορισμένους της DIA και της JUSMAG, ήταν αδύνατη η συνεργασία. Κατόπιν προσκλήθηκε από την ομάδα εργασίας του ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, μέλος της οποίας ήταν ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, άμμεσα προστατευόμενος του ΝΕΛΣΩΝΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και κατοπινός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και Υπουργός Εξ. Των ΗΠΑ.

Εκεί ο Α. Παπανδρέου, περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Οι δημόσιοι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, είπε, είχαν γίνει ΔΥΝΑΣΤΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ανήκουν όλοι στην κυβέρνηση της Δεξιάς-με ελάχιστες εξαιρέσεις- και για να πραγματοποιήσει οπιαδήποτε επένδυση κανείς, είναι αρκετά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, επεί δή θα βάλουν τόσα εμπόδια (ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) μέχρι να καταπονηθεί ο επίδοξος επιχειρηματίας και να φύγει.

Όλα στην Ελλάδα περνάνε από τις ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, που έχουν βαθειές ρίζες στην ελληνική διοίκηση και επομένως οι υπόλοιποι θεωρούνται παρείσακτοι!..........ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!...



ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΖΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΫ -(Ο καθηγητής Σάϊνμπαουμ) Γ'

Το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, έχει διαβρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του από τις διακόσιες οικογένειες, άλλοι έχουν σχέσεις με την σοβιετική πρεσβεία στην Αθήνα και ορισμένοι είναι υποταγμένοι στο τεξανικό Καρτέλ-κατεστημένο και εμποδίζουν κάθε δυνατότητα για άλλες επενδύσεις.

Με δεδομένη την επιτυχία της αποστολής του Α. Παπανδρέου στην Ελλάδα, από τις 21 Σεπτεμβρίου 1959- υπογραφές συμβάσεων με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από την κυβέρνηση Καραμανλή, τον πανικό που έντεχνα έσπειρε στο ελληνικό κατεστημένο και την επιλογή του για την δημιουργία ΕΚΑΤΟ ΝΕΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ- η NSA αρκετά ικανοποιημένη, επιφόρτησε τον καθηγητή και στέλεχος της Μακτζώρτζ Μπάντυ και τον Σύμβουλο Εθ. Ασφαλειάς του Λ. Οίκου κ. Ρόστοου, να συντάξουν σχετικές εκθέσεις και να τις διοχετεύσουν στα ανάλογα κέντρα αποφάσεων.

Έτσι παρέδωσαν και στον ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ αντίγραφο της έκθεσης για το ελληνικό ζήτημα και τις δραστηριότητες του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Αθήνα.

Ο ΝΕΛΣΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, εκτός από απίστευτα πλούσιος, είχε συγκεντρώσει γύρω του την ελίτ της αμερικανικής διανόησης σε ομάδα εργασίας, στην οποία προήδρευε ο ίδιος. Ξόδευε τεράστια ποσά για να μάθει « ποιο είναι το σωστό». Κατά τον Ν. ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ τα εμπόδια υπήρχαν για να ξεπερνιούνται. Τα προβλήματα ήταν ευκαιρίες. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένα λάθος δεν μπορούσε να επανορθωθεί, ή ότι ένας στόχος ήταν ανέφικτος.

Για άλλους επιχειρηματίες, υπηκόους άλλων εθνών, η ουτοπία είναι ένα ευλογημένο παρελθόν που δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Για τον Νέλσωνα Ροκφέλλερ, η επίτευξη της Ουτοπίας εξαρτιόταν από την ένταση της αφοσίωσής του σε μια υπόθεση.

Ο Νέλσων Ροκφέλλερ, ήταν αυτός που είχε εισαγάγει την πολιτική υψηλού επιπέδου το 1955, όταν ήταν ειδικός βοηθός για υποθέσεις εθνικής ασφαλείας του Προέδρου Αϊζενχάουερ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ εκείνη της ομάδας, που κατ’ εξαίρεση συμμετείχε ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ λόγω περιστάσεων και ευνοϊκής εκθέσεως των ανθρώπων της NSA, το ζητούμενο του Ν. Ροκφέλλερ ήταν: « πως οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αποκτήσουν την πρωτοβουλία στις διεθνείς υποθέσεις και να διαμορφώνουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους».

Όση ώρα, 9 λεπτά ήταν ο χρόνος του Α. Παπανδρέου που θα μιλούσε, αναφερόταν, ζαλισμένος από το γεγονός ότι ήταν τόσο κοντά στα πλούτη και στην εξουσία, έβαλε τα δυνατά του να εντυπωσιάσει το ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. (για το πόσο καλός ΠΩΛΗΤΗΣ ήταν και θα είναι, των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΛΛΑΔΑΣ)…..

ΞΈΦΥΓΕ από τα ειωθότα και προχώρησε στις γνωστές παπαδρεϊστικες κροτίδες, κορώνες και μεγαλοστοσμίες….. το θέμα του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!....Όταν τελείωσε, το χαμόγελο χάθηκε από το πρόσωπο του Ροκφέλλερ, και τα μάτια του πήραν μια επιφυλακτική έκφραση, που σήμαινε πως είχε έρθει η ώρα για σοβαρή δουλειά. Και είπε: « δεν σας έφερα εδώ κύριοι- για να μου πείτε πώς να κινηθώ στην Ουάσιγκτων. Αυτή είναι η δουλειά μου. Η δική σας δουλειά είναι, να μου πείτε το σωστό (εννοούσε αυτό που τον συνέφερε). Αν με πείσετε θα το μεταφέρω στον Πρόεδρο κι αν δεν μπορέσω να του το πουλήσω, θα παραιτηθώ» (εννοούσε οως θα διέλυε αυτή την ομάδα εργασίας και θα έπαυε να είναι το κέντρο των αποφάσεων, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Απλά θα αντικαθιστούσε τα πρόσωπα της ομάδας με άλλα. Κέντρο αποφάσεων θα παρέμειναν οι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ!!.....).

Ο Παπανδρέου άφησε το μικρόφωνο και κρύφτηκε πίσω από την πελώρια πλάτη του Μακτζώρτζ Μπάντυ. Ο Ντην Άτσεσον, τον κοιτούσε πίσω από τα γυαλία του, σαν ενοχλητικό έντομο. ΠΟΤΕ ο ΑΤΣΕΣΟΝ, δεν είχε την παραμικρή εκτίμηση για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!.....

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ δόθηκαν σε ένα κλειστό φάκελλο και η ομάδα άρχισε να αποχωρεί. Ο Μακτζώρτζ Μπάντυ και ο Ρόστοου, κράτησαν τον Παπανδρέου για το φινάλε.

Ο ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Ένα υποκατάστατο της Τράπεζας του Τσέϊς Μανχάταν στην Ελλάδα, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μέσω του ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ: (Ο Νιάρχος θα ήταν υπάλληλος, με κάποιο ποσοστό του Ροκφέλλερ!...). και η εταιρία πετρελαίων ESSO, μέσω του Τομ Πάππας (κι αυτός υπάλληλος του Ροκφέλλερ!) θα έπαιρνε επίσημα τον ΧΑΛΥΒΑ, την υγρή αμμωνία και θα έφτιαχνε διϋλιστήρια στη Μακεδονία, όπως και έφτιαξε, τα διϋλιστήρια της ESSO στην Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά θα ήταν παραρτήματα της STANDARD OIL OF NEW JERSEY, ενός παραρτήματος του πετρελαίων των ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. Όποιος έμπαινε εμπόδιο θα εξαφανιζόταν.!!

Αυτό ήταν το πρώτο πακέτο που πήρε ο Α. Παπανδρέου από τους Ροκφέλλερ. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο ίδιος ο Ροκφέλλερ δεν ήταν φυσικά παρών στην κουβέντα για τις «επενδύσεις» του. Τα τακτοποίησαν οι υπάλληλοί του.

Τα απόδεχθηκε και τα μετέφερε δίκην κλητήρα ο Α. Παπανδρέου στην Ελλάδα για να τα κάνει πράξη. Μετά τον ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ο Α. Παπανδρέου, την επομένη συναντήθηκε με τον Τζων Κέννεντυ. Τον παρουσίασε μια ετερόκλητη «πολυεθνική ομάδα», ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, ο ΦΙΛΙΠ ΤΑΛΜΠΟΤ, ο κατοπινός πρέσβυς στην ΑΘΗΝΑ, που πήρε μέρος στο πραξικόπημα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο καθηγητής και στέλεχος της NSA, Κάϋζεν, φίλος του Κίσσιγκερ, ο Ρόμπερτ Ίνμαν, διευθυντής συγκαλυμμένων επιχειρήσεων της CIA ΚΑΙ Ο Αντλάϊ Στήβενσον.

Η δεκάλεπτη συνάντηση με τον Κέννεντυ, έδωσε φτερά στον Παπανδρέου. Όταν ο Κέννεντυ του είπε «λέγε με Τζώ», κόντεψε να σπάσει η καρδιά του!... Αυτό ήταν ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!.....σκέφθηκε.

Πήρε μια γενική γραμμή από τον Κέννεντυ, που ήταν: ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΜΩΝ στην κοινωνική πολιτική, προσέλευση των εξαθλιωμένων, καταπιεσμένων και συνεπώς αγράμματων μαζών και την επιτακτική ανάγκη, αναφορικά με την Ελλάδα της δημιουργίας ισχυράς κεντροδεξιάς παράταξης, η οποία να διεκδικήσει την εξουσία, αλλοιώς κινδυνεύει από τον Κομμουνισμό. «Έχω την αίσθηση, ότι θα εκλεγώ Πρόεδρος των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. Θα έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου».

Άπλωσε το το χέρι του στον Α. Παπανδρέου, ένδειξη πως η συνάντηση έλαβε τέλος. Βέβαια ο Τζών Κέννεντυ δεν είχε καμμία προσωπική άποψη για την Ελλάδα, εκτός από αυτά που είχε διδαχθεί στο κολλέγιο. Ότι είτε στον Παπανδρέου, του τα είχε γράψει σε χαρτί η NSA.

Ο Παπανδρέου εντυπωσιάστηκε. Ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του. Προ πάντων όταν τον ευχαρίστησε ο Κέννεντυ για εκείνες τις εισηγήσεις –ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Τον είχαν εντυπωσιάσει, είπε….

ΑΠΑΤΗ από μέρους του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν οι εισηγήσεις-προτάσεις προς τον Κέννεντυ. Απλά, ο ΣΑΪΝΜΠΑΟΥΜ είχε συγγράψει τις εισηγήσεις, είχε βάλει και το όνομα του Α. Παπανδρέου, ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να υπογράψει τις εισηγήσεις. Αργότερα «κυκλοφόρησε», ο ίδιος ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Αθήνα, πως ήταν σύμβουλος του Κέννεντυ.Η σιγουριά του όμως κράτησε για ένα βράδυ. Από την επόμενη μέρα, ο φόβος ήρθε πάλι και θρονιάστηκε στην ψυχή του και δεν έφευγε, παρ’ ότι έπινε αρκετό ουΐσκυ πολυτελείας.

Αλλά η μέρα των εκλογών ήρθε. Ο Τζων Κέννεντυ κέρδισε τις εκλογές με 500.000 περίπου ψήφους διαφορά από τον Ρ. Νίξον. Ο Α. Παπανδρέου, επέστρεψε στην Ελλάδα, για οριστική εγκατάσταση πλέον, με το πακέτο των εντολών στη μασχάλη και το ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ του Πιουριφόϊ στην ψυχή του. Ναι έτσι ένοιωθε. Σαν εκείνον τον ανεκδιήγητο πρέσβυ των ΗΠΑ, στην Αθήνα, που επισκεπτόταν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας με τα σορτς και έδινε διαταγές.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ!

Ο καταραμένος φόβος είχε φύγει από την ψυχή του. Ο δρόμος ανοιγόταν για κείνον. Θα χρησιμοποιούσε πρώτα τον πατέρα του και μετά θα τον έριχνε πάλι στην λησμονιά. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ….

Θα χρησιμοποιούσε την γυναίκα του ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ και θα την έριχνα κατόπιν στη μοναξιά και στην εγκατάλειψη. Τώρα την χρειαζόταν. Ίσως και για πολλά χρόνια. Αλλά τι πείραζε; ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΡΤΕΛ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ Ο ΝΙΞΟΝ. Ο ίδιος στους άλλους τους νικητές!.....

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!...

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"