«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»
Μήπως το FinCEN είναι στην πραγματικότητα μια από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα χρησιμοποιηθούν σαν μέσον ελέγχου ενός παγκόσμιου τυραννικού καθεστώτος, αν οι ρεπτιλιανς της Νέας Τάξης βγουν πλέον από το παρασκήνιο στο προσκήνιο της εξουσίας;

Λίγοι αμφιβάλλουν ότι αυτή η υπηρεσία που τάχα ασχολείται με την καταδίωξη και την καταστολή των εμπόρων ναρκωτικών και τρομοκρατών, δεν θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα ισχυρότατο εργαλείο καταπίεσης ή τυραννίας, απλών νομιμοφρόνων πολιτών.

Οι αξιωματούχοι του FinCEN και της κυβέρνησης των ΗΠΑ παραδέχονται ότι το FinCEN είναι ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα για την ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ενός Παγκόσμιου Συστήματος Οικονομικής παρακολούθησης, καταγραφής και ελέγχου.

Αλλά το FinCEN αποτελεί μόνο ένα τμήμα της συνωμοτικής προσπάθειας που αποσκοπεί στον έλεγχο και την καθυπόταξη των λαών. Η Κυβέρνηση Μπους για να βελτιώσει την αποδοτικότητα του εγκατέστησε το FinCEN στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, από όπου, με τη χρήση πολύπλοκων υπερυπολογιστών, το κράτος έχει δια δικτυωθεί με πάνω από εκατό βάσεις δεδομένων, χρησιμοποιώντας ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΑ στοιχεία, ΦΑΚΕΛΟΥΣ ύποπτων εγκληματιών και μη, τροχαίων και μητρώα οικονομικών δραστηριοτήτων εκατομμυρίων εντίμων, νομιμοφρόνων πολιτών.

Το FinCEN αποτελεί την μεγαλύτερη βάση πληροφοριακών δεδομένων Τεχνητής Ευφυΐας που δημιουργήθηκε. Το FinCEN έχει στην διάθεσή της πάνω από 200 υπαλλήλους από την Εφορία (IRSH), το FBI, τις Μυστικές Υπηρεσίες και το FDICκαι συνεργάζεται στενά με τη BATF, τη CIA και την Αμυντική Υπηρεσία Πληροφοριών DIA.

Όλες σχεδόν οι δραστηριότητες του Fin CEN ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ την 4η Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος που κατοχυρώνει το δικαίωμα στο απόρρητο της ιδιωτικής ζωής.

Το FinCEN είναι επίσης ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν από κοινού ΗΠΑ - ΟΗΕ, για ΕΡΕΥΝΕΣ «ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και όπλων», ιδιαίτερα εκείνων που θα θεωρηθούν από την (κυβέρνηση) ως επικίνδυνοι για την δημόσια ΤΑΞΗ και την ασφάλεια, επειδή δεν θα είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν στην εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αποτελεί ένα ακόμα δίκτυο των δημοτικών, πολιτειακών και ομοσπονδιακών αστυνομικών υπηρεσιών με τις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ στρατιωτικές ΔΥΝΑΜΕΙΣ του Ο.Η.Ε. που έχουν άμεσες εντολές να μεταφέρουν στις ΗΠΑ και τον ΚΑΝΑΔΑ Ξένες στρατιωτικές και αστυνομικές ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να αναπτυχθούν εναντίων υποτιθέμενης λαϊκής αντίδρασης των Αμερικανών Πολιτών…

Όλα αυτά συνδέονται με την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ προοπτική ενός ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ , που πιστεύεται ότι προετοιμάζεται για την ανατροπή της (Δημοκρατίας, αυτή που έχει απομείνει στις ΗΠΑ), προκειμένου να δοθούν πλήρεις εξουσίες στην Ενιαία Παγκόσμια Τάξη του Ο.Η.Ε.

Υπάρχει βάσιμη ανησυχία ότι αυτά τα «ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ» βρίσκονται σε άμεση σύνδεση και με άλλες υπηρεσίες και οργανισμούς, που αναδύονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από το ΠΟΥΘΕΝΑ, σαν μανιτάρια μετά την βροχή, όπως οι Αστυνομικές υπηρεσίες, FinCEN, MJTF και BATF, η REX-84 και η «Επιχείρηση Κλοιός»

Το FinCEN βρίσκεται σε αμφίδρομη διαδικτύωση, από όπου μπορεί και αντλεί πληροφορίες από υπερπόντιες αστυνομικές, στρατιωτικές, και οικονομικές υπηρεσίες, μεταξύ αυτών και της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Μαύρα ελικόπτερα χωρίς διακριτικά έχουν παρατηρηθεί συχνά να διεξάγουν αποστολές παρακολούθησης και φωτογράφησης, πετώντας γύρα και πάνω από το Σηάτλ της Πολιτείας Ουάσινγκτον. Αυτά τα αεροσκάφη δεν έχουν ορατούς αριθμούς προσδιορισμού, ούτε εθνικά σύμβολα. Αυτό αποτελεί προφανώς μια σκόπιμη προσπάθεια της Αμερικανικής Κυβέρνησης να αποκρύψει την προέλευσή τους. Άγνωστης ταυτότητας μαύρα ελικόπτερα έχουν επίσης επισημανθεί τα τελευταία χρόνια να πετούν συχνά στην περιοχή του BARSTOW της Καλιφόρνιας. Αυτά τα αεροσκάφη είναι τμήμα μιας ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ 50,000 χιλιάδων ανδρών που βρίσκεται σε πολεμική ετοιμότητα και αποτελείται από ΔΥΝΑΜΕΙΣ του Ο.Η.Ε. και της Εθνοφρουράς.

Η, της Νέας Τάξης ισχυρίζονται ότι αυτή η δύναμη θα ενεργοποιηθεί αν οι ταραχές στο Λος Άντζελες, (μια περιοχή που έχουν εκδηλωθεί στο παρελθόν πολύ βίαιες διαδηλώσεις) γίνουν ανεξέλεγκτες. Τα αεροσκάφη χρησιμοποιούνται σε αποστολές παρακολούθησης και φωτογράφησης σπιτιών, μαγαζιών και δρόμων σε όποια περιοχή διαταχθούν να πάνε…..χωρίς κανένα έλεγχο…

ΥΠΑΡΧΕΙ σχέδιο που προβλέπει ότι αν στο (ΜΕΛΛΟΝ) (;) ξεσπάσει Οικονομικοπολιτική ή στρατιωτική κρίση, να παραχωρηθούν δικτατορικές ΕΞΟΥΣΙΕΣ στον πρόεδρο των ΗΠΑ, με βάση το Εκτελεστικό Διάταγμα (ΕΟ) #11,490.

Ο συγγραφέας Des Griffin, στο βιβλίο του, «Το τέταρτο Ράϊχ των Υπερπλουσίων» δήλωνε σχετικά:

«ο πλήρης δικτατορικός έλεγχος στην Αμερική μπορεί να ασκηθεί ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, με μία κίνηση της πένας! Τα σχετικά μέτρα, έχουν τη μορφή Προεδρικών Εκτελεστικών Διαταγμάτων που είναι έτοιμα να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ σε περίπτωση που ο Πρόεδρος κρίνει ότι υπάρχει μείζων κρίση. Αυτές οι αποφάσεις δίνουν στον Πρόεδρο, μέσω μιας γραφειοκρατίας μη ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ Αξιωματούχων, στο γραφείο Ομοσπονδιακής Διαχείρισης Αναγκών, (FEMA), ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ Εξουσίες. Δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να υποταχθείτε στη σοφία τους και στην ΚΡΙΣΗ τους . ο ασφυκτικός κυβερνητικός έλεγχος της πολιτικής ζωής των πολιτικών γίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ) σε εποχές κορύφωσης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».
ΗΠΑ: Το FinCEN και τα Εκτελεστικά Διατάγματα, (ΕΟ)
Εκτελεστικά Διατάγματα, (ΕΟ) που είναι σε άμεση συσχέτιση με την βασική Ντιρεκτίβα, ΕΟ, 11,490 είναι βασικά τα εξής. Σε μια και μόνη ώρα ο Πρόεδρος έχει την δυνατότητα να θέσει υπό την διοίκησή του:

1ον –Το σύνολο των επικοινωνιών-ραδιόφωνο, τηλεόραση κλπ.
2ον – Το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από πετρέλαιο, αέριο ή άλλα καύσιμα. κλπ.
3ον – Όλες της φάρμες και τα αποθέματα τροφίμων.
4ον – Όλες τις μεταφορές αυτοκινητοδρόμους κλπ.
5ον – Όλους τους πολίτες, που θα επιστρατευόταν σαν μια κυβερνητική ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
6ον Ολόκληρα πληθυσμιακά κέντρα.Κατά την Προεδρία του Ρίτσαρντ Νίξον, τα σχετικά διατάγματα ομαδοποιήθηκαν σε ένα και μοναδικό, ΕΟ. 

Αυτό το προεδρικό Διάταγμα υπογράφηκε και έγινε ΝΟΜΟΣ από τον πρόεδρο Τζέημς Κάρτερ, στις 20 Ιουλίου 1979. το μόνο που χρειάζονται για να ενεργοποιηθεί η εν λόγω Ντιρεκτίβα είναι να πατηθεί ένα και μόνο κουμπί που αμέσως θα θέσει σε κίνηση όλον αυτόν τον τρομερό μηχανισμό σύνθλιψης ανθρώπινων οστών και σαρκών.

Το κουμπί αυτό είναι να κηρύξει ο Πρόεδρος τη χώρα σε Κατάσταση Έκτατης Ανάγκης. Τα εκτελεστικά Διατάγματα και οι συνθήκες δεν απαιτούν κοινοβουλευτική επικύρωση, ούτε και προβλέπετε έλεγχος από την δικαστική εξουσία.

Όλα τα Εκτελεστικά Διατάγματα συντάσσονται και ενεργοποιούνται από ένα και μοναδικό άτομο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι τα Προεδρικά Διατάγματα Υπερισχύουν του Συντάγματος……….

Νίκος Χειλαδάκης

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"