«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»
«Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

ElectroΜagnetic Pulse – EMP


Ένας τέτοιος παλμός εκτός από όλες τις ΗΠΑ, θα πλήξει τον Καναδά και το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού, και εάν η διακοπή ρεύματος διαρκέσει ένα χρόνο, τότε θα πεθάνει το 90% του πληθυσμού αυτών των χωρών, από πείνα, ασθένειες και κοινωνική κατάρρευση.


Η εμβέλεια μιας ηλεκτρομαγνητικής βόμβας που θα μπορούσε να εκραγεί στο γεωγραφικό κέντρο των ΗΠΑ καλύπτει μια έκταση 4.000 χιλιομέτρων.

Ειδικά η Κίνα διαθέτει βόμβες μέγα-ΗΜΠ, με απόδοση 200.000 βολτ ανά μέτρο (!) τις οποίες οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και είναι ιδιαίτερα ευάλωτες απέναντί της, κάτι που μπορεί να εξηγήσει την κινεζική διείσδυση στην αμερικανική κυβέρνηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://aperopia.fr/10-2021/mplak-aoyt-kai-mayro-skotadi/

Revolution - metaverse - το δικαίωμα στη ζωή και στο θάνατο!... Όλες οι εφαρμογές ζητούν να εμβολιαστείς, για να έχουν πρόσβαση


Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

"Πολλά είναι αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, πολλά είναι επίσης αυτά που γίνονται και δεν λέγονται"